Sponsoren en bedrijfsvrienden

Niet alleen particulieren, ook bedrijven kunnen Vriend worden.
Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij we bedrijfsvrienden in elk geval jaarlijks uitnodigen voor een sponsorbijeenkomst en natuurlijk zijn er plaatsen gereserveerd bij de jaarlijkse Vriendenlezing.

Hoofdsponsor van de stichting Vrienden van het Zeeuws Archief: Damen Naval

Businessclub:

Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder – KMWP, Delta Marine Crewing B.V., Groenewegen & Lukaart, Artefact!, De Pagter Vastgoed BV, Ingenieursburo F. Koch B.V., Notariskantoor Van Dongen, Oceanwide Group B.V., Polderdijk & Partners, Rijken en Zonen, WEA Zeeland, A.V.V. Beheer B.V, Aannemings- en Handelsbedrijf Jac Rijk B.V., De Hoop Terneuzen, Van Eijzeren-Zandee B.V., Sinke-Komejan Makelaars, De Zeeuwse Alliantie, Paras Concepts, WEA Zuid-West.

Sponsoren Vrienden van het Zeeuws Archief

Vragen over bedrijfsvriendschappen?

Informeer naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op met de bestuursleden van de Stichting Vrienden.

stuur een mail
 • sponsorpakket Arends Vrienden van het Zeeuws Archief
 • Sponsorpakket Bauer Vrienden van het Zeeuws Archief

  Giften, legaten en fiscale voordelen

  De fiscus heeft de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daarom zijn giften aan de Stichting (gedeeltelijk) als goed doel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Lees meer over de fiscale voordelen van schenken aan een goed doel, en over geven bij leven of nalatenschap.

  Schenking van archief of verzameling

  Bezit uw familie of uw bedrijf een rijke geschiedenis die zijn neerslag vindt in documenten die van belang is voor de Zeeuwse historie? Dan kunt u overwegen deze onder te brengen in het Zeeuws Archief. Wanneer u besluit uw familiearchief of Zeeuwse verzameling te schenken dan komt u wellicht in aanmerking voor belastingaftrek. Lees meer over het schenken van een archief of een verzameling.

  Meer over de vrienden

  Alles over de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief

  /vrienden-van-het-zeeuws-archief/