Verlenging aangepaste dienstverlening Zeeuws Archief

De aangepaste dienstverlening van het Zeeuws Archief blijft voorlopig gehandhaafd tot en met dinsdag 28 april. Daarmee volgt het Zeeuws Archief de landelijke maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Het digitaliseren van archiefstukken op verzoek wordt met inachtneming van de maatregelen hervat.

Dienstverlening t/m 28 april:

  • De locaties van het Zeeuws Archief in Middelburg en Terneuzen blijven gesloten.
  • Studiezaal:
    • vragen worden beantwoord per mail en via whatsapp (06298318710). De medewerkers van de studiezaal zijn telefonisch niet bereikbaar.
    • Het laten digitaliseren van archiefstukken op verzoek is weer mogelijk. Aanvragen hiervoor kunnen via de archiefinventaris worden gedaan. Medewerkers van overheidsinstellingen kunnen mailen naar het hen bekende emailadres.
    • Als gevolg van de maatregelen is het mogelijk dat de uitvoering van digitaliseringsopdrachten en het beantwoorden van vragen iets langer duren dan gewoonlijk. Natuurlijk worden urgente verzoeken met voorrang behandeld.

Telefonisch is het Zeeuws Archief niet bereikbaar. In uitzonderlijke situaties kan echter contact worden opgenomen met 06-18022585 (gebouw en facilitaire zaken; tijdens kantooruren) of 06-31654573 (algemeen).