Ja, ik word Vriend!

Ja, ik word Vriend(in) van het Zeeuws Archief!

Aanmelden is eenvoudig. Stuur een mail naar vrienden@zeeuwsarchief.nl en vermeld daarin:

  • je naam en adres
  • het bedrag waarmee je het Zeeuws Archief wilt steunen (minimaal € 25,- per jaar)

Je ontvangt van ons een betaalverzoek. Nadat de donatie is overgemaakt, ontvang je een persoonlijke Vriendenpas.

Elk jaar ontvang je opnieuw een betaalverzoek.

Vriendschappen

De Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief biedt verschillende mogelijkheden om Vriend(in) te worden en het Zeeuws Archief te steunen. Vrienden betalen minimaal € 25,- per jaar, maar meer mag natuurlijk ook. Ook is het mogelijk Vriend voor het leven te worden. Je betaalt dan eenmalig € 250,-.

Voor bedrijven heeft de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief bedrijfsvriendschappen op maat. Hierbij ontvangen bedrijven voordelen die hun bedrijfsstrategie ondersteunen. Voor alle ondernemers is er een bedrijvenclub.

Voordelen voor Vrienden

Vrienden van het Zeeuws Archief hebben met hun Vriendenpas een streepje voor.

Behalve uitnodigingen voor het bijwonen van presentaties in het Zeeuws Archief ontvang je:

  • een uitnodiging en twee vrijkaarten voor de Vriendenlezing door een Bekende Nederlander, ter waarde van €15,-. Deze lezing wordt traditioneel gehouden tijdens de jaarlijkse open dag van het Zeeuws Archief, de eerste zaterdag van november. Landelijk bekende sprekers vertellen over hun ervaringen met archieven en archiefonderzoek in hun werk. Lees meer in Bekende Nederlanders en hun historische sensatie.
  • een uitnodiging voor de opening van de expositie in het Zeeuws Archief. In de archiefkelders van het Van de Perrehuis wordt om het jaar een nieuwe expositie ingericht, waarin de geschiedenis tot leven wordt gebracht. De collecties van het Zeeuws Archief vormen de basis voor elke expositie.
  • tien procent korting op cursussen, lezingen en publicaties. Archiefmedewerkers geven elk jaar nieuwe cursussen en workshops. Bekijk voor het actuele cursusaanbod de agenda.

Ook bedrijven kunnen Vriend van het Zeeuws Archief worden. Er zijn verschillende sponsorpakketten die al beginnen bij € 250,- per jaar. Bedrijfsvrienden hebben eigen voordelen, zo kun je locaties in het Zeeuws Archief huren met tien procent korting.

Rekeningnummer

Het rekeningnummer van de stichting Vrienden van het Zeeuws Archief: IBAN: NL 18 INGB 0004 391953

Vragen over bijvoorbeeld bedrijfsvriendschappen?

Neem gerust contact op met de bestuursleden van de Stichting Vrienden.

Stuur een mail