Parkeren

Waar kun je parkeren als je een bezoek brengt aan een van de studiezalen van het Zeeuws Archief?

Middelburg

Wie met de auto naar het Zeeuws Archief in Middelburg reist, kan het beste gebruikmaken van de parkeerroute van de gemeente.

Parkeren op de Markt in Middelburg, zoals hier in de jaren ’50 van de 20e eeuw, is niet meer toegestaan. Zeeuws Archief, HTAM-B-1843.

Parkeren in het centrum van Middelburg is niet gratis. Bovendien is de parkeertijd beperkt tot 2 uur. Een uitzondering zijn de parkeerterreinen en parkeergarages in de parkeerroute van de gemeente Middelburg. Het parkeren is er goedkoper en niet beperkt tot 2 uur.  Kijk op de website van de gemeente Middelburg voor meer informatie.

Zierikzee

Ga je met de auto naar het Zeeuws Archief in Zierikzee, dan kun je het beste parkeren op een dichtbijgelegen gratis parkeerterrein.

Wie langere tijd onderzoek wil doen in de studiezaal kan beter parkeren op het gratis parkeerterrein Hatfieldpark aan de andere kant van de rotonde, op drie minuten loopafstand van het gemeentehuis. Plan je route

Parkeren op de parkeerplaats voor het gemeentehuis van de gemeente Schouwen-Duiveland in Zierikzee is toegestaan met een blauwe kaart en gedurende maximaal 2 uur.

Terneuzen

Blauwe hoes met een grote letter P en een instelbaar uur van aankomst
Blauwe parkeerkaart of parkeerschijf voor het parkeren in blauwe zones.

Wie parkeert in de buurt van het Zeeuws Archief in Terneuzen, parkeert in een blauwe zone: hier is parkeren gedurende twee uur toegestaan, mits een blauwe kaart wordt gebruikt. Kijk voor meer informatie op de webpagina Parkeertarieven van de gemeente Terneuzen.