Gevel van de gebouwen van het Zeeuws Archief aan het Hofplein in Middelburg, met de zandstenen toegangspoort naar de ingang.

Nieuwe openingstijden studiezaal Middelburg

De afgelopen jaren is onze digitale dienstverlening sterk toegenomen waardoor er een verschuiving is ontstaan van werkzaamheden in de studiezaal naar het leveren van online diensten.

De afgelopen anderhalf jaar, als de studiezaal open was, waren de openingstijden al aangepast om te kunnen voldoen aan de toegenomen digitale dienstverlening; denk hierbij aan bijvoorbeeld het afhandelen van de aanvragen voor digitaliseren op verzoek. De studiezaal was in deze periodes drie dagen per week geopend.

Wij hebben gezien bovenstaand besloten om de openingstijden van de studiezaal in Middelburg definitief aan te passen. Per direct is de studiezaal in principe (bijzondere sluitingsdagen daargelaten) geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Vrijwilligers van het Genealogisch Centrum Zeeland zijn op woensdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig in de studiezaal voor hulp bij genealogisch onderzoek.

Op de pagina Openingstijden vind je voor informatie over de openingstijden en bijzondere sluitingsdagen van onze drie locaties en ook over het reserveren van een werkplek in onze studiezalen.