Nieuwe hoofdsponsor voor de vrienden

Damen Naval is de nieuwe hoofdsponsor van de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief. Daar zijn we heel blij mee.

De Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief ondersteunt het werk van het archief daar waar mogelijk. Bijvoorbeeld met de aankoop van bijzondere en belangrijke aanwinsten. Of door bij te dragen aan een expositie, een publicatie of de restauratie van archiefstukken.

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen vriend worden. Dat Damen Naval nu de nieuwe hoofdsponsor is voor de komende jaren, maakt het mogelijk om het werk voort te zetten.

Damen nieuwe hoofdsponsor Vrienden van het Zeeuws Archief

“Ons bedrijf heeft een lange, trotse geschiedenis in de scheepsbouw in Zeeland, eerst als de Koninklijke Maatschappij De Schelde en nu al meer dan 20 jaar als divisie van de Damen Shipyards Group. Wij dragen graag bij aan het bewaren, beheren en beschikbaar stellen van de Zeeuwse geschiedenis. We beseffen ons als geen ander dat we uit ons verleden lessen kunnen leren voor de toekomst en daar werken we graag aan mee.”

— Roland Briene, Algemeen Directeur van Damen Naval

De andere bedrijfssponsoren van de Vrienden van het Zeeuws Archief zijn:
Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder – KMWP, Delta Marine Crewing B.V., Groenewegen & Lukaart, Artefact!, De Pagter Vastgoed BV, Ingenieursburo F. Koch B.V., Notariskantoor Van Dongen, Oceanwide Group B.V., Polderdijk & Partners, Rijken en Zonen, WEA Zeeland, A.V.V. Beheer B.V, Aannemings- en Handelsbedrijf Jac Rijk B.V., De Hoop Terneuzen, Van Eijzeren-Zandee B.V., Sinke-Komejan Makelaars, De Zeeuwse Alliantie, Paras Concepts, WEA Zuid-West.

Vrienden van het Zeeuws Archief

Vrienden geven het verleden toekomst

Alles over de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief

/vrienden-van-het-zeeuws-archief/