Leeuwenpoort symposium

Op 20 april 2023 organiseert Leeuwenpoort het symposium ‘Art and science in relation to current affairs’ in het Zeeuws Archief in Middelburg.

Leeuwenpoort is een kunstopleiding, afgelopen jaar opgericht door Zeus Hoenderop. Hoenderop stelt als doel om(inter)nationale professionals uit de kunstsector te laten samenwerken aan innovaties in relatie tot actuele thema’s. Het symposium dat hij organiseert geeft inzicht in deze actuele thema’s.

Zo zal Hannie Kool-Blokland, directeur van het Zeeuws Archief, spreken over de archieven van Middelburgse Commercie Compagnie en de slavenhandel in de 18de eeuw. Daarnaast staan o.a. Inez Flaming Flameling, Gerard van Keken en Peter van Druenen op het programma. Het programma tot 17.00 uur vindt plaats bij het Zeeuws Archief, Hofplein 16, Middelburg. Het adres van het avondprogramma is Burgerweidestraat 20, Middelburg

Leeuwenpoort symposium in het Zeeuws Archief
Leeuwenpoort symposium in het Zeeuws Archief

Programma en aanmelden

Het symposium is gedeeltelijk Engelstalig en gratis toegankelijk. Het complete programma en aanmeldprocedure vind je op de website van Leeuwenpoort.

leeuwenpoort.eu