Contact

Alle adressen, nummers en contactgegevens op een rij.

Bezoekadres
Hofplein 16 ingang Zeeuws Archief - foto ZA
4331 CK Middelburg

Postadres
Postbus 70
4330 AB MIDDELBURG

Nummers
telefoon (0118) 67 88 00

fax (0118) 62 80 94

WhatsApp: 06 46 14 12 57 (dit nummer kunt u alleen voor WhatsApp gebruiken)

Heeft u een vraag over onze collecties of wilt u in contact komen met een medewerker?
e-mail algemeen: info@zeeuwsarchief.nl
Is er iets mis met de website?
e-mail website: webmaster@zeeuwsarchief.nl

giro 1558877
BIC INGBNL2A
IBAN NL34 INGB 0001 5588 77
KvK 20169353
BTW NL8089 07 189 B01

Social media

Weblogs:
http://zeeuwsarchief.blogspot.com: een kijkje achter de schermen van het Zeeuws Archief.
http://zeeuwengezocht.blogspot.com: meer informatie over de ontwikkelingen bij Zeeuwen Gezocht, de genealogische database.

Twitter:
www.twitter.com/zeeuwsarchief: voor het laatste nieuws en historische weetjes en plaatjes.

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Zeeuws-Archief/99307886366: nieuws en achtergronden over archieven en geschiedenis.

YouTube:
https://www.youtube.com/user/ZeeuwsArchief: filmpjes over onderwerpen die met het Zeeuws Archief en geschiedenis te maken hebben.

Pinterest:
https://nl.pinterest.com/zeeuwsarchief/: thematische digitale exposities.

LinkedIn:
https://nl.linkedin.com/company/zeeuws-archief: Company-pagina met nieuws en vacatures.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Ieder uur rijdt een intercity vanuit Amsterdam CS (2 uur, 29 min.) via Den Haag HS (1 uur, 42 min.) en Rotterdam CS (1 uur, 24 min.) naar Middelburg (eindbestemming Vlissingen). Voor de stoptrein moet u overstappen in Roosendaal. Vanaf het NS/busstation Middelburg kunt u lopend (c. 10 min.) of met de treintaxi naar het Zeeuws Archief. Zie voor de looproute hierna.
Plan uw treinreis met de NS-reisplanner.

Auto
Vanaf de Ring Rotterdam volgt u de A 16 (E 19) richting Breda, bij afslag 19 (Moerdijk) slaat u af naar de A 17 richting Roosendaal, ter hoogte van Roosendaal-West overgaand in de A 58 (E 312) richting Vlissingen. Bij afslag 39 (Middelburg) gaat u richting centrum, waarna u moet kiezen waar u uw auto wilt parkeren.

Parkeren
Om te parkeren in het centrum van Middelburg moet u betalen, en bovendien: hoe dichter bij het centrum, hoe korter de parkeertijd. Meer informatie hierover treft u aan op de website van de gemeente Middelburg.

Bewegwijzering

wegwijzer Zeeuws Archief - foto ZA Op de toegangswegen naar Middelburg wordt u via de blauwe borden verwezen naar de P-Route door het centrum van Middelburg. De P-route leidt u langs de verschillende betaald lang- en kort-parkeerplaatsen in en bij het centrum.
Als voetganger ziet u overal in het centrum van Middelburg groene ANWB-voetgangersborden. Ook het Zeeuws Archief wordt hierop vermeld. Met deze borden kunt u ons niet missen!

Looproute station-Zeeuws Archief
Vanaf het NS/busstation wijzen de Zeeuws Archief-borden u via de Stationsbrug, Stationsstraat, Koningsbrug, Houtkaai, Segeersstraat, Lange Delft, Koorkerkstraat en het Koorkerkplein naar het Abdijplein, dat steekt u over richting de dubbele poort (de Balanspoort) en daarna gaat u rechtsaf over het pleintje (de Balans) langs het kunstwerk en de fontein totdat het groene voetgangersbord u linksaf wijst de Wagenaarstraat in. De Wagenaarstraat gaat korte tijd later over in het Hofplein. De monumentale Brouwerijpoort aan uw linkerzijde (nummer 16), naast de in de muur gegraveerde tekst, is de hoofdingang van het Zeeuws Archief.

Bookmark and Share

Disclaimer

Het Zeeuws Archief is eigenaar van de content op deze website, tenzij anders aangegeven.

Het Zeeuws Archief verwijdert commentaren die reclame, aanstootgevende of strafbare teksten bevatten en commentaar van personen die zich voordoen als iemand anders.

Het Zeeuws Archief maakt na verloop van tijd de commentaren onzichtbaar. Ze worden niet weggegooid.